MC til glede…..

Skulle ønske det stod 20 gr + på gradestokken nå, slik at en kunne ha vært ute og kjørt 2-hjuling. Jeg er en aktiv og entusiastisk mc-fører. Kjører ofte på tur når muligheten byr seg. Det være seg tur i nærområde og lengre turer for weekend elelr ferie.

Jeg kjører helst i Norge, Vestlandet er et perfekt utgangspunkt for en weekendtur på mc. Er man en gjeng som kjører i lag så blir det jo ekstra morsomt. Men for det meste så blir det små turer i og rundt Oslo.

Tyrigrava Kro ligger ca 5 km fra Tusenfryd utenfor Oslo. Og ca. 20 km sør for Oslo på Gamle Mossevei. Hver onsdag i mc-sesongen er det mc-treff ute på Tyrigrava, der kan det fort komme fra 25 til 600 sykler – litt væravhengig når det er 600 mc-er der. Det er et bra miljø blant motorsyklister, treffer du på en så hilser en alltid. Etter en kaffe og en god prat på Tyrigrava så er det tid for en tur inn til paradegaten i Oslo – Karl Johan. Her kan du parkere doningen (gratis) fra Restaurant Egon og nedover.

En gang på Karl Johan for en par år siden så kom det noen Japanske turister gående oppover og så på alle syklene. Den ene av disse japanerne jobbet på Suzuki fabrikken. De pleier å printer inn ett nummer som forteller hvem som har satt sammen mc-en på fabrikken. Han stoppa foran en en Suzuki, som stod der, sjekka nummeret  og så viste det seg at det var han som hadde satt sammen mc-en på fabrikken før den ble sendt til Norge. Tilfeldigheter men morsomt da – særlig for eiern av Suzukien. Da blei det fotografering av han og eiern av Suzukien.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s