About

Hei Tor André, heter jeg og er en kar på 50 år. Jeg er oppvokst i Nedre Eiker, men i 1974 flytta familien til et lite sted midt i mellom Molde og Kristiansund. Dette stedet heter Skotheimsvik (Farstad). Atlanterhavsveien er bare 3 km unna, her er det bare noen få steinkast til Atlanterhavet. Kyststrekningen heter Hustadvika og er et eldorado for de som liker havfiske, dykking og sjøaktiviteter i alle former. Dette er i Møre og Romsdal og jeg pleier å si at dette fylket er et tverrsnitt av hele landet vårt – med sine høye fjell og dype fjorder.

Her oppe gikk jeg 2 siste årene av ungdomsskolen og tok videregåenede, så ble det en tur i millitæret/Luftforsvaret, så ble det litt mer utdanning innen markedsføring og ut i  jobb.

Jeg har for det meste jobbet i Servicebransjen, restaurant/reisebyrå og som Flytogvert. Men i mai 2005 fikk jeg diabetes og måtte dessverre slutte i Flytoget. Det var jo en stor omveltning i livet – hva skal jeg gjøre nå? Var et spørsmål som kom opp mange ganger, men det har gått ganske bra. Takket være god hjelp fra fagpersonalet så har jeg klart og fått regulert diabetesen på et veldig bra nivå.

I høst starta jeg på ett halvårskurs i netthandel, hvor jeg har lært HTML, XHTML, Photoshop,  Dreamweaver, Flash og Joomla.

06. januar, skal jeg starte i en praksisperiode hos Bayer Diabetes, Oslo, må si jeg grugleder meg litt, føler meg vel egentlig som Bambi på glattisen, men det er jo nå en skal lære det en har fått inn av lærerne på skolen. Her skal jeg jobbe med vedlikehold av hjemmesiden, lage blogger, twitter og facebook. Egentlig så gleder jeg meg som en unge på julaften til å starte med dette. Det er jo kjempespennende å jobbe med metoider som skal få brukere til å trigge på selskapets informmasjon.

Jeg liker å drive med dykking og sjøaktiviteter, fotografering og kjøre mc. Kjører så ofte jeg har en anledning. Det er så godt og sette seg på mc’n og suse avgårde. En opplever omgivelsene (naturen) på en annen måte, enn når en kjører bil. På Flytoget var vi 18 stkr som kjørte mc så vi kjørte ofte på tur i helger og på ettermiddager etter jobb. Jeg lagde to turer med overnattinger, og da kjørte vi opp til Atlanterhavsveien. Det var to flotte turer.

Ny jobb – Nye muligheter

Etter et litt turbulent arbeidsliv med 1,5 år i Stena Line som reisekonsulent, blei det et lite opphold, så en runde med noen NAV-titak, WEBGRUPPEN AS som kursvert, Funkweb hvor jeg jobba med redesign og vedlikehold av hjememsider. Nå jobber jeg i Stormberg og stortrives med det. Elsker salg B2C, møter nye mennesker hele tiden, spøke og le med Kunden er viktig for meg. Stormberg har jo litt annen vinkling på å få folk som har vært ute av arbeidslivet en stund inn i et godt liv igjen. Jeg er faktisk av 25% i Stormberg som har slitt med å få meg ny jobb etter at jeg fikk Diabetes. Nå har jeg vært i Stormberg i snart 2 år og stortrives der. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke trodde jeg skulle klare og selge klær og i særdeleshet tur- og fritidstøy. men det gjør jeg – :o)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s