45+  – og (U)brukelig i arbeidslivet?

Jeg er for tiden en åpen, kreativ og voksen mann som prøver å søke meg til nye jobber/stillinger. Men hvorfor skal det være så vanskelig å komme i betraktning når du er 45+? Søker og søker på jobber og er heldig hvis de gidder å svare deg. Jeg har mange kvaliteter og egenskaper som enda er ganske viktige for dagens næringsliv.

Jeg begynner faktisk å tvile på meg selv. Skriver jeg for dårlige søknader, er CV’n min for lite oppdatert eller er jeg rett og slett for gammal?

Jeg er:

  • 55
  • Åpen, Entusiastisk, Serviceminded, Ansvarsfull, Utviklende
  • Liker å jobbe med mennesker
  • Dyktig på salg, service og produktkunnskap
  • Setter meg raskt inn i nye ting
  • Har lett for å snakke med nye mennesker

Min erfaring spenner fra salg/service til drift av egen fiskebil.

Jeg drømmer om en 80 – 100% stilling og innen service – gjerne butikksalg. Jeg jobber som butikkmedarbeider i Stormberg Konsept AS, og stortrives med å selge tur- og fritidstøy men jeg skulle ønske jeg slapp pendlinga mellom Oslo og Vestby. Dette er en jobb som jeg trives veldig godt i, gode kolleger og hyggelige kunder. Men jeg skulle gjerne ha vært uten pendlinga til Vestby og Norwegian Outlet. Jeg kunne godt tenke meg å jobbe i butikk, bensinstasjon, reiseliv osv.

Det er helt sikkert ikke bare meg som er i denne situasjonen. Jeg har gått i noen NAV-tiltak hvor en lærte at søkte man på mange nok jobber så ville nok lykken smile til deg. Men når du søker på noen hundre jobber og ikke får svar engang. Jeg skjønner ikke at kommende arbeidsgivere ikke svarer på søknader fra søkere som ikke er aktuelle. Da dette er jo også en del av markedsføringen av selskapene også og disse søkerne kan jo bli verdifulle kunder engang i nær framtid

Dersom noen der ute kunne tenke seg min CV så ta kontakt på pm her på FB.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s