Er sommern på hell? August allerede

Fy feite å fort tida går. Men tiltross for det så har vi jo en flott tid i møte. Nå er jo den søte ferietid over så da kommer vel hverdagen ganske plutselig på alle de som har hatt 3 uker med deilig feire. Jeg har bare jobba i sommer – godt det å. Får jo unna det en ikke fikk gjordt før ferietiden. I somer ble det inngen mc-tur til Vestlandet men det blir nok flere muligheter for slik tur. Her er ett bilde fra en regnfull dag på en Vestlandstur er på vei til Geiranger på denne turen.

Honda VFR 800 FI - stopp i Skodje på en regnfull dag

På denne ture bodde vi på Dalen Camping en flott campingplass som er ca 7 km fra Geiranger sentrum. Vi var så heldige at vi fikk innvie de nye hyttene deres. Da var det bare noen timer siden den siste spikkern var slått inn.

Campinghytter Dalen Camping Geiranger

Vertskapet var veldig hyggelig vi fikk låne gassgrillen dems og grilla noen pølser – blir jo litt sulten av å kjøre mc også. Men da vi kom dit så viste det seg at gassbeholdern til grillen var tom, men det årna sæ, vi hadde jo med oss to engangsgriller så vi satt og kosa oss i grillstua på campingplassen.

Grillinga igang - da er det camping

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s