Mc-tur

13. mai -overskyet, med regnværsskyer er ikke det beste været for mc-turer. Skal ærlig innrømme at jeg trives bedre når gradestokken viser 20 grader + – eller litt mer.  Men kanskje det blir bedre utover dagen. Så kan det jo bli en rask tur rundt Oslo-området. En tur til Drøbak for en kaffe er jo også en flott kort tur. Det er jo mange fine mc-veier ut dit. Tyrigrava er jo også et mål for en kaffe og møte andre motorsyklister. Hver onsdag er det jo mc’ns dag på Tyrigrava – da kan det være alt noen 20 mc-er til på riktig fine dager hvor parkeringsplassen er full av mc-er. Det har vært slike dager hvor det har vært oppmot en 500 sykler der.

Der møter man hyggelige menensker i alle aldre, ja til og med Onkel Politi kan være hyggelig der ute. Når en kjører mc så opplever en jo naturen på en annen måte – en kjenner alle duftene, fartsvinden, nesten så en kan kjenne at kua står ute på jordet og driter. Ikke minst følelsen av at alt fungerer – da er det godt å leve.

Et annet sted som er bra for mc-folket er jo Oslo’s Paradegate – Karl Johans gt. – Her kan en parkere gratis fra restaurant EGON og nedover – det er skiltet hvor langt en kan stå parkert. Og ikke minst nyte godt av EGONS gode tilbud på matsiden. Det er mange turister som også stopper opp og nyter synet av det de ser. En gang kom det en gruppe japanere gående opp Karl Johansgt – en av disse stoppet ved en mc – SUZUKI – og så på en kode som er stanset inn i rammen på sykkelen. Det viste seg at det var denne japaneren som hadde satt sammen denne sykkelen på fabrikken. Artig – det viste seg at hver arbeider må sette sitt nick, i form av en tallkode på sykkelen, så det ble mye latter og eiern fikk hilse på han og så det å komme på ferie til Norge og støte på en sykkel en har laget – er jo ikke hverdagskost akkurat – :O))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s