Ut på tur…

Det er vinter i Kongeriket nå – brbrbr.  Sitter og tenker på de fine mc-turene som en gjorde i fjor, og nåer det ikke lenge til sesongen er i gang igjen da.  En av mine fineste turer var sommern 2003 hvor jeg kjørte på tur sammen med kolleger fra jobben, Vi var seks stykker som dro på en fire dagers tur.

Reiseruten var slik: (1. dag) Oslo – Gjøvik – Fagernes – Beitostølen – Valdresflya – Geiranger(2. dag)  Geiranger – Valldal – Trollstigen – Åndalsnes – Molde – Atlanterhavsveien – Håholmen Havstuer (3. dag) Averøy – Molde – Åndalsnes – Trollveggen – Bjorli(4. dag) Bjorli – Dombås – Lillehammer – Gjøvik – Oslo

Dette var en kjempetur med mye moro. Etter et lite stopp på Gjøvik for å samle troppene så fortsatte vi mot Fagernes og Beitostølen, hvor vi gjorde et stopp for å spise lunsj. Etter lunsj så fortsatte vi mot Geiranger. Det var perfekt en dag for mc-tur ikke for varmt og ikke for kaldt. Vi opplevde faktisk lett snøfall på toppen av Valdresflya. Men snøen smelta jo før den traff bakken. Så begynte vi å kjøre svingene ned til Geiranger og finne stedet vi skulle overnatte på. Grande Camping, flott beliggenhet men litt gamle hytter. her så vi alle båtene som kom inn til Geiranger med turister.

Da var det bare og instalere seg i hytten og få av seg mc-utstyret og litt med komfortabelt tøy. Vi hadde bestilt tid i en hot tub de hadde der og det var noe av det beste på hele turen og senke legemeet ned i ett slikt badekar. Etterhvert så ble det klart for å spise og vi hadde et nydelig måltid med breiflabb med dertilhørende dessert og drikke. Bare så synd at tida går så fort når en har det fint.  

Det som er så fint med ett slikt sted som Håholmen Haavstuer er alle blir samlet på samme sted.

Turen tilbake til Oslo gikk via Åndalsnes, hvor vi gjorde en stopp ved Trollveggen – ett mektig syn. Så var det bare å kjøre opp Romsdalen til Bjorli hvor vi hadde siste overnatting. Så neste dag bars det rett ned til Oslo, hvor vi kjørte Gudbrandsdalen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s